El tiempo - Tutiempo.net

L’Associació de Dones Borgenques honora les víctimes de Barcelona i Cambrils en el seu sopar d’estiu

2017 08 21 at 14.11.37Amb un minut de silenci per honorar les víctimes dels atemptats terroristes de Barcelona i Cambrils, l’Associació de Dones Borgenques va iniciar aquest passat dissabte, 19 d’agost, el sopar organitzat per l’entitat que es va fer a l’envelat ubicat al Centre Cultural Marinada. Al sopar, que és el segon que organitza l’Associació de Dones Borgenques aquest estiu, hi van participar unes 150 dones.

El silenci amb que es va iniciar el sopar, amb totes les participants dretes, es va trencar amb un aplaudiment d’homenatge a les víctimes dels atemptats. Acte seguit, les vuit integrants de la junta directiva de l’associació van començar a servir els primers plats d’un sopar que va comptar amb una gran assistència. L’Associació de Dones Borgenques és una de les dues grans associacions de les Borges, juntament amb l’Associació de la Gent Gran. Aquest estiu, a més d’aquest sopar, el passat 29 de juliol també va organitzar un bingo popular acompanyat de ‘montaditos’ i tapes per sopar, en aquest cas a la plaça de la Dona.
Ara, i després d’aquest acte, l’Estiu Festiu de les Borges enfila la seva última setmana del 2017. Dijous 24, i organitzat per la parròquia de l’Assumpta, se celebrarà a l’Ermita la festivitat de Sant Bartomeu, un acte que, a més, serà un més dels actes de comiat de mossèn Joan Àguila, qui ha estat traslladat a Valls.
Divendres 25, al Centre Cultural Serè hi haurà una capta de sang entre dos quarts de dis de la tarda i fins a dos quarts de deu del vespre. L’acte és organitzat per l’Associació de Donants de Sang del Baix Camp. Finalment, dissabte 26 i a partir de les quatre de la tarda es farà una baixada d’andròmines a la baixada del Poliesportiu el Garrigó, que anirà seguida d’una festa holi amb dj. Aquests actes són organitzats per la Colla de Joves els Havanus i seran els darrers que se celebraran dins la programació d’estiu. Posteriorment, les Borges enfilarà els actes de la festa major i la commemoració de l’11 de Setembre, però tot això ja forma part d’un nou capítol, el que s’iniciarà el proper mes de setembre.

Llegir 12213 vegades
Dilluns, 21 Agost 2017 15:48