El tiempo - Tutiempo.net

Reobertura de la biblioteca

cartell biblio fase2El proper dimarts 26 de maig tornem a obrir la biblioteca amb limitació d’aforament

Amb l'inici de la Fase 2 del desconfinament, el proper dimarts 26 de maig, la Biblioteca Municipal Ferran Jové Hortoneda torna a obrir amb les següents mesures de seguretat:

El servei de préstec es continuarà fent amb reserva prèvia per part de l'usuari a través de mitjans telemàtics o telefònics. 

Per a la devolució dels documents en préstec caldrà trucar prèviament per telèfon i es comunicarà a l'usuari l'espai on podrà dipositar els documents. 

En aquesta segona fase, amb els espais adaptats, es limitarà l’accés lliure al catàleg i es controlarà l’aforament de la biblioteca per evitar aglomeracions, només es podrà venir amb cita prèvia. Es mantindran totes les mesures d’higiene i seguretat.

- Com demanar cita prèvia

Tenint en compte que l’aforament és limitat, per evitar aglomeracions els usuaris hauran de demanar cita prèvia per venir a la Biblioteca. Es podrà reservar un lloc a l’espai de consulta o bé a la zona dels ordinadors a través del telèfon o correu electrònic indicant dia i hora. Totes les reserves es confirmaran per correu electrònic  un cop comprovat que l'espai sol·licitat està disponible.

Com realitzar una devolució

Per tal de realitzar una devolució, els usuaris hauran de posar-se en contacte amb la Biblioteca a través del telèfon o correu electrònic.

La persona responsable li indicarà el lloc exacte on es troba la caixa on dipositar els documents a retornar.

Com sol·licitar informació bibliogràfica o realitzar un préstec

Per tal de realitzar una consulta sobre els documents disponibles al catàleg de la biblioteca o bé realitzar un préstec, els usuaris hauran de posar-se en contacte amb la Biblioteca a través del telèfon o correu electrònic indicant el títol del document que desitgen.

En cas que el document es trobi disponible per al seu préstec s’indicarà a la persona la data i hora per recollir-lo. 

També es pot consultar aquesta informació i sol·licitar la reserva del document a través del web de la biblioteca: http://biblioteca.lesborgesdelcamp.cat

Horari: Dimarts i dijous de 09.00 a 12.00 h 
Correu: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Telèfon: 977 817000 ext. 2
Web: biblioteca.lesborgesdelcamp.cat

 

Llegir 3690 vegades
Dilluns, 25 Mai 2020 15:07