Imprimir aquesta pàgina

Preinscripció per la Llar d'Infants Els Eixerits

  • mida de la font disminuir la mida de la font disminuir la mida de la font augment de mida de la font augment de mida de la font

llarUs informem que la preinscripció escolar per la Llar d'Infants Els Eixerits de Les Borges del Camp serà del 13 al 22 de maig.

En el context social actual, les sol·licituds s'hauran de presentar de forma telemàtica i només es podran fer de forma presencial amb cita prèvia del 18 al 22 de maig i de 9 a 12 hores.

Per fer-ho telemàticament s'haurà d'enviar tots els documents que demanem a continuació i el full de preinscripció (document adjunt en aquest correu electrònic) al correu del centre Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Per fer-ho presencialment caldrà concretar cita prèvia, per resoldre dubtes o qualsevol aclariment el centre posa a disposició de les famílies el correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., a més del telèfon 661351485.

Adjuntem en aquest correu el document de preinscripció el qual heu d'entregar juntament amb:

- Fotocòpia del DNI dels tutors
- Fotocòpia del llibre de família
- Les persones que al·leguen el compliment d'un o més criteris de prioritat (família nombrosa, etc ) ho hauran d'acreditar

Per les famílies que ja han estat alumnes al centre en aquest correu els adjuntem la confirmació de plaça pel curs 2020-21.

Recordem que no és vàlid entregar els documents abans de les dates establertes.

Llegir 4577 vegades
Dimecres, 13 Mai 2020 11:53