El tiempo - Tutiempo.net

Convocatòria IV Premi Literari

CONVOCATÒRIA
Queden convocats els premis següents:

NARRACIÓ
Relat, conte, descripció amb elements imaginatius o realistes sobre un tema lliure.

ASSAIG
Reflexió sobre un tema social, cultural, polític, tradicional, cultura popular, etc.

POESIA
Tema lliure.

Tots aquests premis estaran dotats amb 20.000 PTA pel guanyador, i una placa commemorativa. També es pot concedir un accèssit.


BASES

A. Podran optar a aquests premis, totes les persones majors de quinze anys residents a Les Borges del Camp, o amb qualsevol tipus de vinculació amb la nostra vila per motius familiars, per segona residència o per estar associat a alguna entitat local.
B. Els treballs han de ser escrits en català, en fulls a mà o màquina (preferible), per una sola cara i amb una extensió màxima de dos fulls per a la poesia i de cinc per a la narració i l'assaig.
C. Els treballs han de ser originals de l'autor, i no poden concursar aquells que hagin estat guardonats en altres certàmens.
D. Els treballs es presentaran en un sobre tancat, a nom de Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de les Borges del Camp. A l'interior figurarà el treball amb el seu títol i el nom del premi al qual concursa, a més d'un altre sobre tancat, on hi haurà el títol de l'obra i les dades personals de l'autor.
E. Cada autor només pot presentar un treball per cada un dels premis convocats.
F. El Jurat pot declarar els premis deserts en cas de manca de qualitat.
G. La data màxima de presentació dels originals serà el dia 7 d'abril de 1993 al matí a les oficines de l'Ajuntament. També podran ser tramesos per correu.
H. Els premis s'atorgaran amb motiu de la diada de Sant Jordi, en un acte que oportunament s'anunciarà.
I. Si es planteja qualsevol qüestió no prevista a les bases, s'acceptarà la decisió del Jurat.
J. La participació en el concurs implica la total acceptació d'aquestes bases, així com la decisió inapel·lable del Jurat.

Les Borges del Camp, febrer del 1993.

Més en aquesta categoria: Treballs IV Premi Literari »

botoetauler

botoenotum

botoetram