Imprimir aquesta pàgina

El Cementiri Municipal amplia l’horari d’obertura amb motiu de la festa de Tots Sants

  • mida de la font disminuir la mida de la font disminuir la mida de la font augment de mida de la font augment de mida de la font

TotsSANTS2020A partir del dilluns 26 d’octubre i fins al dilluns 2 de novembre, el Cementiri Municipal ampliarà el seu horari d’obertura amb motiu de les festes de Tots Sants i Fidels Difunts.
L’horari especial serà des de les 9 del matí, fins a les 6 de la tarda. Des de l’Ajuntament, fem una crida a la responsabilitat i a evitar aglomeracions de persones al cementiri, així com respectar les mesures de seguretat sanitàries.


Programa d’actes
Els actes del dia de Tots Sants començaran a les 12 del migdia, a l’església parroquial, amb la Missa Solemne. Seguidament, Mémora oferirà el, ja tradicional, Recital pel Record a la 1 del migdia, al cementiri. A les 8 del vespre, des del campanar de l’església parroquial, repic de campanes amb el toc general de difunts.
L’endemà, dia dels Fidels Difunts, a les 11 del matí se celebrarà la Missa al cementiri municipal, en memòria de tots els borgencs i borgenques difunts.

Llegir 272 vegades
Divendres, 09 Octubre 2020 08:38