El tiempo - Tutiempo.net

Comunicat de l’ajuntament de Les borges del Camp en relació amb les mesures adoptades per l’epidèmia del coronavirus

coronavirus

La Generalitat de Catalunya ha activat l’emergència del pla PROCICAT per malalties emergents. En conseqüència, l’Ajuntament de les Borges del Camp ha acordat les següents mesures preventives, en vigor des d’aquest dijous 12 de març fins a nou avís:

  • El tancament de tots els equipaments municipals de tipus cultural, esportiu, associatiu i educatiu (Centre Cultural Serè, Centre Cultural Marinada, Sala Polivalent, Llar d’Infants Els Eixerits, Escola Rocabruna, Institut Fontanelles, gimnàs municipal i Biblioteca Ferran Jové i Hortoneda). No obstant això, seguiran obertes, en horari habitual, les dependències de l’Ajuntament.
  • Queda suspès el servei de centre de dia de la Residència Mare de Déu de la Riera i queden restringides les visites, incloses les dels familiars, així com la sortida dels residents.
  • El CAP de les Borges del Camp, a partir del divendres 13 de març, només s’atendran visites urgents i els pacients que ja tenien cita seran trucats per anul·lar-la.
  • Es recomana a les entitats i associacions d’abstenir-se de realitzar activitats col·lectives i, en cas de fer-les, seguir les recomanacions de les autoritats.

Davant d’aquesta situació excepcional, l’Ajuntament de les Borges del Camp fa una apel·lació al sentit comú de la ciutadania i seguir la informació sobre l’epidèmia exclusivament a través dels canals oficials.

Disposeu de tota la informació actualitzada sobre el coronavirus al Canal Salut

Dijous, 12 Març 2020 12:48