El tiempo - Tutiempo.net

Balanç positiu de la campanya #fmlesborges19

xarxes19Des de la Regidoria de Noves Tecnologies i Eines de la Informació s’ha apostat, durant aquesta Festa Major, per una campanya intensa a les xarxes socials de promoció i divulgació dels diversos actes de la festa.

La campanya #fmlesborges19, iniciada el 12 d’agost, s’ha desenvolupat a través de tres dels canals d’informació de l’Ajuntament de les Borges del Camp: Telegram, Facebook i Instagram.

L’ús del hashtag proposat per a la campanya d’enguany ha arribat al conjunt dels usuaris borgencs de les xarxes socials. Així doncs, de les 113 publicacions a Instagram amb el hashtag #fmlesborges19, el 61% són de comptes personals i el 39% restant del perfil oficial de l’Ajuntament. A través d’aquest perfil, 44 publicacions i 78 històries han arribat a una mitjana de 353 usuaris obtenint, també de mitjana, 62 reaccions per publicació.

Pel que fa al perfil oficial de l’Ajuntament a Facebook, un total de 664 imatges repartides entre 91 publicacions han apropat la Festa Major d’enguany a una mitjana de 459 persones per publicació. Per altra banda, les reaccions dels usuaris arriben a una mitjana de 32 per publicació. En total, s’han fet 121 publicacions amb el hashtag de la festa, un 25% de les quals publicades des de perfils personals o d’entitats.

Per últim, des de Telegram, la via més directa de comunicació amb els borgencs i borgenques, s’han distribuït un total de 42 avisos que han arribat a una mitjana de 300 persones al mateix dia d’enviar-se l’avís i a la totalitat dels subscriptors en els dies consecutius, que actualment és de 520 persones.

El balanç entre els tres canals de difusió utilitzats per a aquesta campanya, doncs, és positiu, ja que s’ha arribat a una mitjana de 447 persones, xifra que equival a un 21’5% de la població borgenca.

 

Llegir 1036 vegades
Dilluns, 23 Setembre 2019 12:01