El tiempo - Tutiempo.net

El Poliesportiu el Garrigó, protagonista del cap de setmana borgenc

Bicicletada 2019Aquest cap de setmana, els actes lúdics i festius a les Borges els ha protagonitzat el Poliesportiu el Garrigó: primer amb la bicicletada nocturna i després amb el sopar dels socis. La bicicletada estava programada inicialment pel 26 de juliol, però en coincidir amb les colònies interparroquials molts nens i nenes potencials participants eren fora, i per aquest motiu es va decidir traslladar l’activitat al divendres 2 d’agost.

Així, cap a dos quarts de deu del vespre del passat divendres 2 d’agost, un centenar de borgencs i borgenques, entre petits i grans, es van concentrar al Passeig de l’Hort del Dasca, davant l’escola, des d’on va sortir la comitiva per a fer un recorregut pel terme. L’itinerari va finalitzar al Poliesportiu, on la piscina va estar oberta fins les 12 de la nit perquè es poguessin refrescar els ciclistes i altres socis i sòcies de l’entitat.

L’endemà dissabte era el dia reservat per al tradicional sopar de germanor amb el qual el Poliesportiu vol enfortir el lligam entre els membres de l’entitat.  En total, unes 150 persones van participar-hi. Com cada any, una part va optar per portar-se el seu sopar mentre que la majoria es va decidir per la proposta de menú preparada per a l’ocasió pel servei de bar-restaurant que ofereix el Poli. La nit va acabar animadament amb un ball.

I el cap de setmana vinent...

De cara a les properes activitats previstes al programa d’estiu de les Borges del Camp cal recordar que fins dijous 8 d’agost es poden comprar els tiquets per participar en el sopar popular al Replà, un acte organitzat per la Parròquia de l’Assumpta, que tindrà lloc dissabte vinent, 10 d’agost, a partir de les 9 de la nit. El menú previst consisteix en aperitius, fideuà, beguda, postres i cafè per 12 euros. Els tiquets s’han de comprar prèviament a les Germanes de la residència per a la gent gran. Es tracta de la setena edició d’aquesta iniciativa que té per objectiu recaptar fons destinats a la reparació de la teulada de l’església de l’Assumpta.

D’altra banda, cal recordar també que el divendres 9 d’agost és l’últim dia per comprar a l’Ajuntament els tiquets per gaudir d’una nova edició de la Festa Blanca a l’Havana, que serà el 14 d’agost, a partir de les 21.30h, a l’envelat. En aquesta ocasió el grup Los Ye-yé amenitzarà la nit borgenca fins a la matinada.

Llegir 1387 vegades
Dilluns, 05 Agost 2019 08:34