El tiempo - Tutiempo.net

El Poliesportiu El Garrigó obre la piscina i la temporada de bany 2019

p1ddi6o7bccd03t7oqpq5171a7Amb una classe de zumba, aquest dissabte, 15 de juny, el Poliesportiu El Garrigó ha inaugurat la temporada de bany 2019 i l'obertura de la piscina que a partir d’ara, i fins al mes de setembre, romandrà oberta diàriament de dotze del migdia a vuit del vespre. 

Durant aquest hivern, a la piscina si han dut a terme les tasques habituals de manteniment i el repàs de les instal·lacions, però segons el president de l'entitat, Miquel Àngel Nieto, s'ha hagut d'afrontar una reparació important ja que es va detectar una fuita a les canonades que abasteixen d'aigua la piscina. Aquesta fuita, ha detallat Nieto, localitzada en una de les juntes de les canonades, comportava la pèrdua d’un nombre important de litres d’aigua per la qual cosa va ser necessari intervenir, localitzar el problema i, finalment, reparar-lo.  

A més d'aquesta reparació també s'han millorat les dutxes, que s'han dotat de nous sortidors més separats de la paret, tal i com havien suggerit alguns usuaris.

Zumba i més coses

La zumba, l’esport amb que s’ha inaugurat la temporada de bany 2019, és una de les activitats que el Poliesportiu El Garrigó va posar en marxa l'estiu passat, 2018, i que ha tingut molt bona acceptació ja que actualment a les Borges hi ha una trentena de practicants habituals d'aquesta activitat esportiva.

Durant els mesos d'hivern l'activitat es va traslladar al gimnàs de l'escola, però ara, amb l'arribada del bon temps, les classes de zumba es tornaran a fer, cada dimarts i cada dijous, al Poliesportiu El Garrigó.

A més a més de la zumba, el poli organitza altres activitats de caràcter formatiu, esportiu i social durant els mesos d’estiu. Els cursets de natació, tennis, la revetlla de Sant Joan, el sopar del soci, la caminada nocturna o la bicicletada amb remullada final són algunes d’aquestes activitats que s’aniran succeint al llarg de l’estiu.

Llegir 5205 vegades
Dilluns, 17 Juny 2019 09:49