El tiempo - Tutiempo.net

El CD Les Borges tanca dos caps de setmana de molt futbol amb més de 70 equips inscrits

p1ddi5vnurecrj21lij98mmqm4Uns setanta equips vinguts de Barcelona, Lleida, Saragossa i de les comarques tarragonines han participat aquest cap de setmana, 15 i 16 de juny, i l’anterior, 8 i 9, en la setzena Trobada de Futbol 7 organitzada pel Club Deportiu Les Borges.

‘Estem cansats, però contents’ ha dit Antonio Barroso, president del CD Les Borges, al mateix temps que servia tiquets d’entrepans i begudes al bar que munta l’entitat per donar servei als assistents. ‘Són dos caps de setmana molt intensos, de molta feina, preparatius i de moltes hores de dedicació. Poc a poc estem tornant a recuperar el nivell de participació anterior a la crisi, assegura Barroso, qui afegeix que en trobades anteriors hi havia hagut un cert descens del nombre d’equips participants, però ara tornem a tenir un molt bon nivell de participació’.

La trobada, que no és competitiva, és oberta a tots els equips que hi vulguin participar. Cap d’ells paga per la inscripció i els ingressos que obté el club provenen del servei de bar que ofereix l’entitat. El bar és gestionat pels membres de la junta directiva: hi ha qui fa entrepans, qui aten la planxa, qui serveix les comandes, qui cobra, etc. El club ha d’afrontar la despesa que comporta l’obertura de les instal·lacions, els arbitratges i els records que dona als equips participants. ‘Tots els equips marxen amb un record de la trobada, assegura Barroso. Tots són obsequiats i entenc que estan contents ja que la major part repeteixen any rere any’. La trobada és l’activitat social més important que organitza el CD Les Borges durant l’any.

Pel que fa a la modalitat del joc, el cap de setmana passat, 8 i 9 de juny, van jugar les categories prebenjamins, benjamins i petits. Per tant, nens i nenes d’entre 5 a 8 anys amb el sistema de futbol 7. Aquest cap de setmana els equips participants ho han fet en la categoria infantil i cadet (11 a 14 anys) i en tots els casos en la modalitat de futbol 11. La trobada va finalitzar diumenge cap a les 4 de la tarda per tal de donar temps a tots els equips a retornar al seu lloc d’origen.

El CD Les Borges afronta la propera temporada, 2019-2020, com una fita important en el seu calendari ja que al llarg de l’any vinent, 2020, l’entitat commemorarà el centenari de la seva fundació. 100 anys d’història, una efemèride que el club vol celebrar amb tot el poble de les Borges i que ja està començant a preparar, segons comenta el president de l’entitat qui, un cop tancat el centenari considera que haurà culminat una etapa important de la seva presidència al capdavant de l’entitat.

Llegir 4629 vegades
Dilluns, 17 Juny 2019 09:29