×

Avís

JFolder: :files: La ruta no és un directori. Ruta: /home/fb29r7nk/public_html/images/carnaval19
JFolder: :files: La ruta no és un directori. Ruta: /home/fb29r7nk/public_html/images/sardinada19
×

Informació

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/carnaval19
There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/sardinada19
El tiempo - Tutiempo.net

El Carnaval de les Borges un gran èxit de participació, festa, confetti i energia positiva

Barrumballa El temps primaveral d’aquest passat dissabte, 23 de febrer, i les ganes de gresca i ballaruca de la gent van sumar-se a les Borges del Camp on el Carnaval, adelantat, va ser un gran èxit de participació, ganes, imaginació i festa. Molta festa. Molta gent a les colles, molta gent a la rua, molta gent als carrers, molta gent i molta festa. I quilos i quilos de confetti i alegria compartida. Això va ser el carnaval borgenc.

El jurat, reunit a la Sala Polivalent després de la rua carnavalera va atorgar el primer premi en la categoria de disfresses a la Colla Barrumballa, una colla nombrosa que va fer de la música el motiu de la seva disfressa. The Butterfly Team, caracteritzats com a papallones i els Passats de Voltes, amb una treballada i original disfressa van ser la segona i la tercera colla guanyadores en el capítol del premi a les millors disfresses, a criteri del jurat, sempre rigorós i exigent. 

La rua va sortir del passeig de l’Hort del Dasca i va recòrrer els principals carrers del nucli antic amb parada i exhibició davant la Residència d’Avis, entre altres llocs on es va desfermar l’energia carnavalera. En el capitol del guarniment de carrosses, el jurat va apreciar com a millors les de la Penya Rotwalius, la caixa de cervessa de La Tribu de la Cabana i la carrossa dels Kollonuts, caracteritzats com una formació de gospel i ritmes de tradició americana.

Els carrers de les Borges es van omplir de confetti i de bon humor al ritme de les coreografies més o menys assajades i preparades. Sigui com sigui, el jurat va escollir com a millors coreografies les de Kensbuskin, amb la seva maquineta ‘comecocos’ i la dels Embriagats, una colla d’armas tomar’ caracteritzada per l’energia i l’esclat juvenils, en aquest cas a mans d’una colla de joves sobre la carrossa ‘el matriarcado’ inspirada en la sèrie televisiva ‘La Casa de Papel’.  

Capítol a banda és la guanyadora de la disfressa individual, La Reina dels Cors, una repartidora d’amor i bon rotllo que va regalar cartes i bona energia entre els carnavaleros borgencs. La Reina de Cors, amb una disfressa molt treballada, va haver de competir amb altres disfresses individuals també molt aconseguides.

En el capítol de Grup Reduït el jurat va considerar que el guanyador va ser el dels Fiblons, una colla que va rememorar la abella Maya, una abella que, passin els anys que passin, sempre torna per Carnaval, on algú altre acaba apareixent amb els colors groc i negre que la caracteritzen i amb la música que l’acompanya. Un clàssic.

Finalment, en el capítol de les disfresses més originals, el flamenc, el rebujito i els toreros de Som Així i els ½ Desmanegats van ser els escollits pel jurat.

La festa, després de la rua, va continuar amb el ball de tarda, el sopar de colles i el ball de nit amb l’StresBand en una Sala Polivalent on la gresca carnavalera es va mantenir fins ben entrada la nit. Ara, i un cop acabat el Carnaval borgenc, qui en vulgui més pot anar els propers caps de setmana a la resta de cites carnavaleres del nostre entorn amb la satisfacció d’haver contribuït a l’èxit del carnaval borgenc, el de casa nostra.

{gallery}carnaval19:::0:0{/gallery}

Llegir 2955 vegades
Dilluns, 25 Febrer 2019 09:39