El tiempo - Tutiempo.net

XXVIII Premi Literari per a joves Agustí Pàmies

pl2019

L’Ajuntament de les Borges del Camp ja ha convocat la XXVIII edició del Premi Literari les Borges del Camp per a Joves Agustí Pàmies, adreçat a estudiants de 6è de primària, d’ESO i Batxillerat que estudien als centres d’ensenyament del municipi, o jovent que resideix al poble i estudia algun d’aquests cursos en altres centres.

Les obres es poden presentar fins al 15 de març a l'Ajuntament de les Borges del Camp o bé als mateixos centres educatius (l’escola Rocabruna i l’INS Fontanelles). El premi per a la persona guanyadora de 6è de primària serà un llibre de lectura, mentre que per a cada curs d’ESO i Batxillerat el primer premi serà de 60 euros i el segon de 40 euros.

Les obres ha de ser en llengua catalana amb una extensió màxima de dos fulls, preferiblement escrites amb ordinador i impreses en A4 amb lletra Times New Roman o Arial, cos 12, a doble espai. Els treballs han de ser originals de l'autor/a i no poden concursar aquells que hagin estat guardonats en altres certàmens.

Els premis es lliuraran amb motiu de la Diada de Sant Jordi, en els actes commemoratius d’aquesta festa que es faran a l'Escola Rocabruna i a l’INS Fontanelles. Els treballs premiats es donaran a conèixer a través del web municipal www.lesborgesdelcamp.cat.

El jurat estarà format per persones representatives del món de les lletres, pels representants de l'Ajuntament de les Borges del Camp que es designin, per representants de l'Escola Rocabruna i de l’INS Fontanelles i un representant de l’AMPA respectivament. El jurat estarà facultat per interpretar les bases, les seves decisions seran inapel·lables i pot deixar desert algun dels premis si ho considera oportú.

Consulta les bases.                         

Consulta les edicions anteriors.

Llegir 4063 vegades
Dilluns, 18 Febrer 2019 10:23