El tiempo - Tutiempo.net

Les Borges celebra aquest cap de setmana el seu Carnaval

carnaval

Les Borges celebrarà aquest dissabte, 23 de febrer, el seu Carnaval amb la participació de dotze colles carnavaleres amb noms tant originals i provocatius com Els Embriagats, Passats de Voltes, la Colla Barrumballa, la Tribu de la Cabana, Kollonuts, Kensbuskin, Penya Rotwalius, The Butterly Team, Som Així, ½ Desmanegats, Els Fiblons o Cheerleaders. En total, a la rua ja hi ha inscrites 230 persones integrants de les dotze colles esmentades, a les que s’hi sumaran les disfresses individuals i els espectadors i espectadores que s’aplegaran al voltant del recorregut. 

El Carnaval borgenc s’iniciarà a les cinc de la tarda de dissabte 23 al passeig de l’Hort del Dasca amb la concentració de les colles i amb l’inici de la rua, que farà un recorregut pels carrers Verge de Montserrat, Camí de la Creueta, Verge de la Riera, carrer Major, plaça de l’Església, Jacint Verdaguer, carrer Catalunya, plaça de la Font i camí de Reus fins a la Sala Polivalent on s’hi faran els balls de disfresses i el sopar de colles.  
Cap a dos quarts de set de la tarda és previst l’inici del ball de tarda amb el grup StresBand, formació que també actuarà a les 11 del vespre quan es farà el ball de nit. Entremig hi haurà el ball de disfresses i, cap a les nou del vespre, el sopar de colles. El Carnaval de les Borges premiarà la millor carrossa, la millor disfressa, la millor coreografia, la millor individual o de grup reduït i la disfressa més original. 

Les Borges, igual que ho fan altres municipis del nostre entorn, adelanta normalment la celebració del Carnaval en relació al que es fa en grans ciutats com Reus o Tarragona amb l’objectiu de facilitar que, qui ho vulgui, pugui participar primer en el carnaval borgenc i, posteriorment, en els altres.

Programa d’actes:

dissabte 23 de febrer

17.00 hores

Concentració de colles i inici de la Rua de Carnaval 2019 al passeig de l’Hort del Dasca

Recorregut:

Verge de Montserrat, camí de la Creueta, c. Verge de la Riera, c. Major, plaça de l’Església, c. Jacint Verdaguer, c. Catalunya, plaça de la Font, camí de Reus.

arribats a la Sala Polivalent

18.30 hores

BALL de tarda amb el grup STRESBAND

21.00 hores

SOPAR de colles

23.00 hores

BALL de nit amb el grup STRESBAND

Inscripcions de les colles a les oficines de l’Ajuntament fins els dia 15 de febrer

Llegir 1208 vegades
Divendres, 25 Gener 2019 13:17