×

Avís

JFolder: :files: La ruta no és un directori. Ruta: /home/fb29r7nk/public_html/images/11-09-2018
JFolder: :files: La ruta no és un directori. Ruta: /home/fb29r7nk/public_html/images/sardinada19
×

Informació

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/11-09-2018
There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/sardinada19
El tiempo - Tutiempo.net

Festa i reivindicació nacional. La Festa Major 2018 ja és passat

p1cn8vpvtdbdo7in14h66vf1mko8Tot i que el programa de la Festa Major reserva per al diumenge 16 de setembre un acte esportiu novedós per al nostre poble, el trail ‘Els Miradors’, l’11 de Setembre de 2018 és, de facto, l’últim dia de la Festa Major de la Mare de Déu de la Riera i, com cada any, es combinen els actes lúdics amb els més reivindicatius, una part dels quals tenen lloc, com ja fa 8 anys seguits, fora del poble i més concretament a Barcelona.

Durant tot el dia, de les 12 a les 3 de la tarda i de les 4 a les 7, el Poliesportiu el Garrigó ha organitzat una jornada de jocs i diversió per als nens i nenes amb parc aquàtic i amb un circuit de balanza bike a la pista poliesportiva de l’entitat. Mentre, a partir de l’una del migdia els incondicionals dels concurs de paelles d’arròs no s’han deixat perdre l’oportunitat de participar en aquesta saludable competició.

Per altra banda, a les 12 del migdia, a la plaça de l’Església, s’han encès els 11 coets commemoratius de la Diada i s’ha llegit el manifest reivindicatiu a càrrec de l’ANC de les Borges del Camp. El Cant dels Segadors ha posat el punt i final a aquest acte. Molts dels assistents s’han trobat tot seguit al passeig de l’Hort del Dasca, des d’on han sortit dos autocars en direcció a Barcelona per participar en la gran manifestació organitzada per l’Assemblea per reivindicar la República catalana.

Mentre, a les Borges del Camp, a partir de les cinc de la tarda, tenia lloc la gran tirada social al plat, organitzada per la Societat de Caçadors, a la partida del Mas d’en Compte. Aquest acte, que acostuma a ser l’últim de la Festa Major, en aquesta ocasió és el penúltim, ja que el proper diumenge, 16 de setembre, tal i com ja hem indicat, tindrà lloc la primera edició del trail Els Miradors, amb un recorregut d’11,2 km, que es podran fer corrent o bé caminant.

Fins al 10 de setembre hi havia inscrites a la cursa 59 persones i 181 a la caminada popular, la qual cosa fa preveure un èxit de participació. Organitzada per l’Ajuntament, l’empresa Tretzesports dona el suport tècnic i s’encarrega de les inscripcions a través del seu web tretzesports.wixsite.com/trailelsmiradors.

{gallery}11-09-2018:::0:0{/gallery}

Llegir 4897 vegades
Dijous, 13 Setembre 2018 10:10