El tiempo - Tutiempo.net

Recepció a mossèn Joan Àguila i a les entitats

p1cn8sdnnl1aer1k25tq01ldu13ip5Com ja és tradició cada any just abans de començar l’acte de l’Arribada, l’Ajuntament fa una recepció a la persona que s’encarrega de fer el Parlament de Benvinguda a la Mare de Déu de la Riera, i convida a representants de totes les entitats del poble a aquest acte, i a la persona que l’any anterior l’ha protagonitzat, en aquesta ocasió el borgenc Antoni Parés. També hi va ser present tot el Consistori i alguns alcaldes d’altres municipis del Baix Camp com el de Reus, Carles Pellicer, que no falla cap any; el de l’Argentera, Lluís M. Castellví; el de Maspujols, Josep Rabascall; el de Montbrió del Camp, Vicenç Ferré; i el de la Selva del Camp, Jordi Vinyals.

El fet que mossèn Joan Àguila fos l’encarregat aquest any de fer el Parlament de Benvinguda va portar a la Casa de la Vila diversos representants eclesiàstics, encapçalats per Joaquim Fortuny, vicari general de l’Arquebisbat de Tarragona. També hi van ser Albert Fortuny, que ha assumit la parròquia borgenca fins a la incorporació del nou mossèn, que també hi va ser present. Es tracta d’Eduardo Angulo, d’origen veneçolà i que fa 8 anys que es va consagrar a la vida religiosa.

Mossèn Joan Àguila va arribar acompanyat de la seva mare. No va signar el Llibre d’Honor de l’Ajuntament perquè ja ho va fer quan va ser el pregoner de la Festa Major de la Mare de Déu de la Riera l’any passat, però va fer un breu parlament per reconèixer el gran honor que significava per a ell fer el Parlament de l’Arribada, i per confessar que ho portava escrit per a no deixar-se portar per l’emoció.

Abans de dos quarts de deu de la nit, tothom va buidar les dependències municipals per participar en la processó, a punt de començar.

 

Llegir 2957 vegades
Dissabte, 08 Setembre 2018 09:10