El tiempo - Tutiempo.net

L’oficina de Correus de les Borges, reubicada i amb noves instal·lacions

Oficina correusL’oficina de Correus de les Borges del Camp ha estrenat una nova ubicació dins l’edifici del Centre Cultural Marinada.

L’oficina s’ha traslladat a un nou espai més ampli i lluminós al que es pot accedir des del passeig de l’Hort del Dasca i, per tant, des de la pista i la façana més àmplia d’aquesta antiga casa pairal. Fins ara, l’accés a l’oficina de Correus era pel carrer Catalunya, un carrer més estret i no tan transitat.

La nova oficina, situada a la planta baixa, ocupa uns trenta metres quadrats i compta amb un espai a l’entrada, sota cobert, reservat als apartats i amb l’equipament necessari per a la feina pròpia d’aquest servei. La renovació també ha inclòs la renovació de la xarxa elèctrica i l’accés a internet a més de la renovació del paviment, pintura i climatització de l’espai.

El trasllat de l’oficina es va fer efectiu entre el 31 de gener i l’1 de febrer i durant tot aquest mes de febrer es lliuren les noves claus dels apartats a les persones o empreses que compten amb aquest servei. A les Borges, l’horari d’obertura i atenció al públic de Correus és de dilluns a divendres de 9.30 a 10.30 h.

La reubicació del servei de Correus a les noves oficines del Centre Cultural Marinada s’inscriu dins el procés de condicionament dels espais disponibles a l’edifici, ja que una part de les entitats que l’ocupaven s’ha traslladat al Centre Cultural Serè, amb la qual cosa s’han pogut reubicar alguns dels serveis i entre ells el de Correus.

1correus3

Llegir 6361 vegades
Dijous, 01 Març 2018 11:35