El tiempo - Tutiempo.net

Reunió informativa sobre l'Estada a l'Empresa

insEl proper dimarts 13 de febrer a les 16.30 totes les empreses del municipi esteu convidades a una reunió informativa sobre l'Estada a l'Empresa que es farà a la Sala Polivalent de l'institut Fontanelles.

L’Estada a l’empresa és una matèria específica del currículum de batxillerat amb una funció essencialment orientadora que té com a objectiu principal fer conèixer als alumnes la realitat del món laboral.

Consisteix bàsicament en un període de permanència i activitat dels alumnes en una empresa, entesa com a unitat de producció, distribució o de serveis.

Durant l’estada, l’alumne pren contacte amb un camp professional vers el qual se sent motivat, i aconsegueix així enfocar millor el seu projecte de futur acadèmic i professional. Permet posar en pràctica un seguit de procediments, habilitats i actituds generals que són indispensables per a la bona adaptació dels alumnes al món laboral futur (assistència, puntualitat, curiositat, creativitat, afany de superació, capacitat de treball individual i en grup, col·laboració, responsabilitat, etc.)

Es tracta d’un recurs que serveix a la funció orientadora del batxillerat, amb independència de la modalitat cursada, ja que permet que l’alumne canalitzi les seves preferències i capacitats en un context diferent de l’acadèmic, i amb l’orientació adequada.

L’Estada a l’empresa de l’Institut Fontanelles té una durada de 140 hores i, de manera ordinària, es realitzarà durant el mes de juliol entre 1r i 2n de Batxillerat.

Voldríem que l’alumnat de l’Institut Fontanelles interessat en dur a terme aquesta estada, la pogués realitzar en una empresa de la seva població, i és per això que necessitaríem conèixer i acreditar les empreses interessades en oferir aquesta possibilitat, incloent-hi el mateix Ajuntament.

Per tot això us convidem a una presentació en què tindreu la possibilitat de conèixer tots aquests aspectes relacionats amb l’Estada a l’empresa el proper dimarts 13 de febrer de 2018 a les 16:30 h a la Sala Polivalent de l’Institut Fontanelles.

Llegir 1687 vegades
Dimecres, 07 Febrer 2018 14:06