El tiempo - Tutiempo.net

Que la il·lusió i els bons desitjos que ens van portar els Reis Mags ens acompanyin aquest 2018

38L’arribada dels tres Reis Mags de l’Orient a totes les cases ha posat el punt final a dues setmanes de festa amb motiu del Nadal, del Cap d’Any i de la nit màgica dels infants. A les Borges, un nombrós grup de persones i entitats han fet possible aquestes celebracions.

En aquest sentit, l’Ajuntament de les Borges del Camp vol agrair especialment la seva participació al Grup de Joves els Havanus, a l’Associació de Donants de Sang del Baix Camp, a l’Associació Cultural de Dones Borgenques, a l’Associació de Gent Gran, a la Colla de Geganters, Grallers i Timbalers Serè i Marinada, a la Sala Parroquial, a la Parròquia de l’Assumpció, al Cor Parroquial, al Programa Diürn l’Univers, a La Borja i al Consorci de Normalització Lingüística de Reus, així com a les regidories de Festes, Cultura i Joventut. La participació i la col·laboració de totes i cada una de les persones que integren aquestes entitats, així com el nombrós grups de borgencs i borgenques que d’una forma o una altra hi col·laboren individualment són les que, any rere any, fan possible aquestes festes.

Des de l’acte més senzill fins al més sofisticat, la gent i les entitats de les Borges hi han sigut, han sumat i han aportat el seu gra de sorra, tant si era per anar a buscar el Tió com per solidaritzar-se amb la Marató, amb la capta de sang, pujant el pessebre a Gallicant, en el Parc de Nadal o acomiadant el 2017 junt a l’Home dels Nassos, per posar només alguns exemples de les activitats viscudes aquests dies.

Entre les sorpreses i les novetats d’enguany ha destacat l'acollidora benvinguda que les Borges va donar als Reis Mags amb un maping projectat sobre la façana de l'església de l'Assumpta. Acolorint la façana al compàs de música de nadales, abans que els Mags entressin a l'església es va projectar el camí de l'estel de Nadal fins arribar al castell dels Reis, completament ple de regals. Una projecció final per desitjar un feliç 2018 a tots els presents.

Enguany, les festes de Nadal, Cap d’Any i Reis també han vingut marcades per la convulsa situació que viu el país i pel fet que quatre homes bons no han pogut ser entre nosaltres i amb les seves famílies. Per recordar aquesta situació, el mateix dia de l’arribada dels Reis Mags es va guarnir al Replà, amb la col·laboració de molts ciutadans i ciutadanes, l’Arbre dels Desitjos amb missatges de pau i bona voluntat que permetin reconduir aquesta situació.

2018 serà un any ple de noves oportunitats, però també de d’incerteses i dificultats. Confiem que la il·lusió i els bons desitjos que ens van portar els Reis Mags durant la nit màgica ens acompanyin al llarg de tot aquest 2018 que tot just acabem d’estrenar.

Llegir 680 vegades
Dilluns, 08 Gener 2018 14:23