El tiempo - Tutiempo.net

Gràcies, gràcies, moltes gràcies!!

IMG 20170910 WA0010Avui, amb el regust encara dels últims actes del programa, podem dir que la Festa Major 2017 en honor de la Mare de Déu de la Riera ja és història i ens n’acomiadem fins l’any vinent. Durant tots aquests mesos que venen pel davant recordarem els moments sentits i emotius que hem viscut amb el pregó, amb la tronada, amb els gegants, amb l’Arribada; ens sorprendrem somrient amb les fantàstiques imitacions del playback, que van fer possible un centenar d’artistes voluntaris i riurem obertament quan pensem en el Mag Lari i ens emocionarem recordant les paraules de mossèn Joan o els records que va expressar sentidament l’Antonio Parés. Ens sorprendrem a nosaltres mateixos taral·lerejant qualsevol de les cançons sentides en els balls i concerts, i repassarem les fotografies dels menuts de casa a l’Arribada infantil, als inflables o amb els gegants. Serà la petita història de la nostra Festa Major.

En definitiva, una munió de records sentits i entranyables d’aquesta Festa Major, que ha estat possible gràcies a la col·laboració i a la participació de molta, molta, molta gent.

Per això, l’Ajuntament de les Borges del Camp vol fer públic el seu agraïment a les diferents entitats que han contribuït als diferents actes de la Festa; als treballadors de l’Ajuntament per la seva bona predisposició i la bona feina feta perquè tothom pogués gaudir de la Festa.

Volem mostrar també el nostre agraïment a tots els borgencs i borgenques que han participat en els diferents actes i els han fet més emotius, més divertits i més entranyables amb la seva participació. I especialment volem donar les gràcies a les persones que han contribuït a fer més ambient de Festa Major guarnint balcons i façanes amb el domàs de la Festa.

En definitiva, a tothom, i des de l’ajuntamemnt, gràcies, gràcies, moltes gràcies per haver fet plegats una gran Festa Major per a tots els que estimem el nostre poble, les Borges del Camp.

Llegir 8289 vegades
Dimarts, 12 Setembre 2017 11:28