El tiempo - Tutiempo.net

El Poli celebra el darrer sopar d’estiu de l’actual junta directiva

2017 08 07 at 11.14.58El mes d'agost ha començat a les Borges amb la ja tradicional Festa del Soci del Poliesportiu El Garrigó, primer amb dos tobogans inflables ubicats a la piscina matí i tarda i ja a la nit amb sopar i ball.

Totes les persones que dissabte van refrescar-se a la piscina de la intensa calor van poder divertir-se amb els tobogans a l'aigua, que sobretot han fet gaudir el més petits de la casa amb relliscades i caigudes continues.

Ja a partir de les 10 de la nit, gairebé 200 socis de l'entitat es van aplegar al Poli per celebrar el tradicional sopar de germanor i gaudir de la nit amb ball tot i la calor, que es va mantenir també durant la nit al contrari que en altres ocasions, quan sovint s'ha necessitat una rebeca o similar perquè al Poli refrescava a la nit i la matinada.

Aquest sopar a més a més és l'últim que organitza l'actual junta directiva del Poliesportiu, que en la propera assemblea del mes de març de l'any vinent acaba el seu segon mandat. Les vuit persones de la junta que encapçala el president Ot Cros pleguen després que la majoria han estat al capdavant de l'entitat des del 2010.

En aquest temps, i tot i els efectes de la crisi econòmica, han aconseguit mantenir el número de socis (avui són 522) i han fet diverses millores a les instal·lacions com treure els xipresos que tapaven la piscina, que ha estat substituïda per una tanca de ferro. La junta actual també ha renovat enguany la porta d'entrada al Poli i, sobretot, s’ha millorat el control d'accés a la piscina, de manera que s'han incrementat els ingressos per la venda d'entrades.

Llegir 2354 vegades
Dilluns, 07 Agost 2017 11:23