El tiempo - Tutiempo.net

Punt final a les colònies d’estiu i festa als Jardins i Avinguda Baix Camp

22 07 2017 9Cares plenes d’alegria i d’emoció, i alguna llàgrima per tants dies de separació, són les que es van veure dissabte 22 de juliol a la tarda quan, puntualment a les 6, van arribar els dos autocars amb el centenar de nens i nenes i amb els monitors de les colònies d’estiu interparroquials de les Borges del Camp, Alforja i Riudecols, i amb canalla també de Falset i Porrera. Aproximadament la meitat dels nens i nenes participants eren de les Borges, i amb edats entre els 5 i els 12 anys.

Després de les abraçades i petons amb els familiars, tots els participants es van donar les mans en rotllana per fer el Cant dels Adéus a la plaça de la Font, i per cantar també altres cançons sobre la temàtica dels pirates, que protagonitzava aquest any les activitats de les colònies.

Enrere han quedat sis dies intensos a la casa de colònies Can Rigol de Begues sense mòbil, tauletes,sense jocs d’ordinador o consola, sense televisor i sense contactar amb les famílies, que només han tingut coneixement puntual per Telegram de l’arribada i la tornada del grup. Sis dies de jocs, activitats, tallers, piscina, una excursió, una gimcana a Begues, minidisco, i moltes cançons i molts riures i diversió, que segur que deixaran un gran record en tots els nens i nenes que hi han participat.

D’altra banda, durant tot aquest passat dissabte l’avinguda Baix Camp i Jardins del Baix Camp va celebrar la seva festa. Un vermut popular al migdia i la festa de l’escuma i un berenar per a la mainada a la tarda van donar pas al plat fort dels actes: el sopar popular en el que van participar més de 150 veïns i veïnes d’aquest nucli borgenc, acompanyats per la música i el ball que va oferir el grup Zona Wifi . Des de Les Fletxes de l’Amor de Karina passant per altres èxits i per balls i música llatina, tothom qui va voler va poder gaudir d’una gran nit de diversió a la fresca.

El proper cap de setmana, hi ha prevista una nova activitat popular organitzada per l’Associació de Gent Gran a la plaça de la Dona a partir de les 21 hores, que inclou un sopar. L’Estiu Festiu segueix així amb el reguitzell d’actes previstos per apaivagar la calor estiuenca, que aquest cap de setmana s’ha vist sobtadament interrompuda per la forta tempesta de diumenge a la tarda.

Llegir 2321 vegades
Dilluns, 24 Juliol 2017 10:54