El tiempo - Tutiempo.net

"Encetem l’Estiu", 32 actes per viure intensament Les Borges del Camp

estiu2017Un total de 32 actes, amb el lema ‘Encetem l’Estiu’ conformen la programació d’estiu a les Borges del Camp per als mesos de juny, juliol i agost. La programació, coordinada per les regidories de Cultura, Festes i Joventut de l’ajuntament borgenc compta amb el suport i la implicació directa de les diferents entitats del municipi que hi col·laboren activament.

El calendari d’actes s’ha programat evitant la duplicitat de les activitats en un mateix dia, de tal manera que la major part de les activitats queden repartides entre els 90 dies d’estiu, facilitant l’assistència a tots els interessats en participar d’aquest extens i variat programa estiuenc.

D’altra banda, l’ajuntament de Les Borges ha reeditat la samarreta ‘Viu Les Borges del Camp’ que tan èxit va tenir fa dos anys quan se’n va fer una primera edició de color blau. Enguany, el color escollit és el vermell i tot fa preveure que aquesta samarreta, que ja és a la venda al preu de 5 euros, tornarà a ser una de les més habituals durant l’estiu a tots i cada un dels actes que s’han programat.

Una altra de les novetats d’enguany és la convocatòria d’un concurs de fotografia, obert a tothom, en què cada participant haurà de presentar tres fotografies, dues d’elles obligatòriament de temàtica borgenca i una tercera de temàtica lliure. Totes les fotografies presentades a concurs quedaran exposades durant la Festa Major. Les fotografies guanyadores seran escollides per votació popular.

Encetem l’Estiu

El programa d’actes ‘Encetem l’Estiu’ arrenca el dissabte 3 de juny amb l’obertura de la piscina del Poliesportiu el Garrigó i amb la convocatòria del Campionat de Tennis Taula, la festa de final de temporada del Club Esportiu Rocabruna i la XIV Trobada de Futbol 7. Dijous, 15 de juny, se celebrarà la Festa del Corpus i el dia 22 la Capvuitada amb diversos actes durant tot el dia i amb la processó i el guarniment de carrers amb catifes de flors, mentre que dissabte 17 se celebrarà el 42è Aplec de la Sardana i la Nit Jove i el divendres 23 la revetlla de Sant Joan.

El mes de juliol comença el dissabte dia 1 amb un Sopar al Llac, continuarà el dissabte dia 8 amb una Festa dels 70 i 80 i el divendres 14 amb una bicicletada nocturna, entre altres. El dissabte 22 se celebrarà la Festa del Baix Camp i Jardins del Baix Camp. Finalment, durant el mes d’agost se celebrarà el dissabte dia 12 un Sopar Popular al Replà, la Festa Blanca a l’Havana el dilluns 14 i la Baixada d’Andròmines i Festa Holy Party amb Dj el dissabte 26.
El detall de tots i cada un dels actes de la Festa Major es pot consultar a www.lesborgesdelcamp.cat i es podrà seguir a través de Facebook, Telegram i del WarnApp.

Cal destacar que la activitat cultural i festiva a Les Borges del Camp s’allargarà fins a la primera quinzena de setembre amb la celebració de la Festa Major i amb els actes commemoratius de l’11 de Setembre.

Llegir 2334 vegades
Dimarts, 30 Mai 2017 13:23