Imprimir aquesta pàgina

El Carnaval de les Borges del Camp s’adapta a la pandèmia

  • mida de la font disminuir la mida de la font disminuir la mida de la font augment de mida de la font augment de mida de la font

Carnaval2021Sense rua ni ball, es podrà participar del Carnaval borgenc des de casa, amb el concurs de disfresses i el de coreografies

La situació que estem vivint ens ha portat a haver de suspendre els actes tradicionals del Carnaval que hauríem celebrat el dissabte 6 de febrer. Tot i això, ens hem reinventat perquè puguem viure aquesta festa des de casa.

Concursa des de casa!

El que proposem per a aquest Carnaval 2021 són dos concursos. En primer lloc, es premiarà la millor disfressa dels borgencs i borgenques. Per fer-ho, es valorarà l’originalitat, els recursos i el material utilitzat i el nivell de confecció que presenti. Per altra banda, es premiarà la millor coreografia carnavalesca, categoria en què es valorarà l’originalitat del ball i també de la cançó escollida.

Per a poder participar en qualsevol dels dos concursos, s’haurà d’enviar una fotografia, en el cas de la disfressa, o un vídeo, en el cas de la coreografia, al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. dins del termini que s’acabarà el diumenge 14 de febrer.

Per a cada categoria es premiarà un sol guanyador, que rebrà com a premi un pernil, i s’anunciarà a través dels canals de comunicació oficials de l’Ajuntament. És imprescindible que els concursants siguin d’una única unitat familiar i que es gravin al domicili habitual.

L’Ajuntament de les Borges del Camp es reserva els drets d’ús de les imatges i vídeos que s’enviïn per a participar al concurs del Carnaval 2021.

Dilluns, 01 Febrer 2021 11:07