Ets aquí:Inici»La vila»Comerços i professionals»Comerços i professionals

Comerços i professionals

comercL'Ajuntament de les Borges del Camp està treballant en dues iniciatives per tal d'ajudar a donar a conèixer el comerç i els professionals en general del municipi. Per fer-ho està elaborant dues línies de promoció diferents.

La primera consisteix en activar un apartat a la web municipal on tothom que vulgui podrà  ser-hi de forma totalment gratuïta i així tothom que busqui un forn, un lampista, un mecànic, un paleta, el que sigui, accedint al web de l'Ajuntament trobarà tots els professionals del municipi referenciats amb el nom, adreça, telèfon, web si en tenen, i un enllaç amb el mapa per la ubicació.

El segon projecte consisteix en instal·lar un panell gran a l'entrada al municipi on tothom que vulgui pugui publicitar el seu negoci. Aquesta iniciativa està encara en fase d'estudi, però a l'Ajuntament li interessaria conèixer el nombre aproximats d'interessats en sortir en aquest panell per tal de concretar mesures i preus.

Si esteu interessats en que el vostre negoci surti al  web del municipi, de forma gratuïta, descarregueu i ompliu la següent butlleta i porteu-la a les oficines de l'Ajuntament.

 

Butlleta

Sense contactes a mostrar