El tiempo - Tutiempo.net

Veredicte III Premi Literari

A les Borges del Camp, quan són les 20.30 hores del dia vint-i-u d'abril de mil nou-cents noranta-dos, reunit el Jurat qualificador del III Concurs Literari Sant Jordi, convocat pel Patronat de Cultura de l'Ajuntament, i el qual està format per En Ferran Jové i Hortoneda, Enric Solé Sans, En Jordi Càceres Silva, En Josep M. Sugraí±es i Nogués, Mossén Ramon Martí i Olesti i En Pere Estrems i Rebull, assistits per la secretària Rosa M. Freixes Farran manifesten que un cop llegits tots els treballs, emeten el següent veredicte:

  • PREMI POESIA.- S'han presentat un total de quatre treballs, i s'ha acordat per unanimitat concedir el premi de vint mil pessetes (20.000'-) i una placa commemorativa a l'obra "Renaixement" d'en Josep M. Forcadell i Fuentes.
  • PREMI ASSAIG.- S'han presentat un total d'un treball, i s'ha acordat per unanimitat concedir el premi de vint mil pessetes (20.000'-) i una placa commemorativa a l'obra "Els ocells rapinyaires a Les Borges del Camp" d'en Santi Borràs i Martorell.
  • PREMI NARRACIÓ.- S'han presentat un total de tres treballs, i s'ha acordat per unanimitat concedir el premi de vint mil pessetes (20.000'-) i una placa conmemorativa a l'obra "Solament he tingut una joguina" d'En Santiago Borràs Torres, i l'accèsit a l'obra "Descoberta en tres parts" d'en Xavier Llauradó i Pàmies.

El Jurat manifesta la seva satisfacció pel bon nivell de les obres presentades i el nombre de participants.

De la qual cosa s'estén la present acta que signen amb mi els membres del Jurat, que en dono fe.

Més en aquesta categoria: « Treballs III Premi Literari