El tiempo - Tutiempo.net

Suspensió dates de cobrament de rebuts

impostoscalCom a resultat de la crisi del COVID-19 i l'establert en el Reial Decret 463/2020, de 14 de març, pel qual es declara l'estat d'alarma per la gestió de la situació de crisis sanitària ocasionada pel COVID-19 que determina la paralització del serveis no inclosos com necessaris durant l'Estat d'Alarma, BASE- Gestió d'ingressos operarà de la següent manera:

  • Recaptació Voluntària. Es suspèn el termini cobrament en voluntària de tots el padrons de caràcter col·lectiu. De moment, tampoc es posaran al cobrament nous padrons. En el moment oportú, s'acordarà amb els ens delegants tant la modificació de les dates de cobrament dels padrons suspesos com l'aprovació de nous terminis de pagament per als padrons que es vagin aprovant. 
  • Recaptació Executiva. No s’iniciarà el procediment de constrenyiment per deutes no abonats en voluntària. Es suspèn, també, la tramitació dels expedients executius en curs. 
  • Fraccionaments, ajornaments i Pagaments Personalitzats. Els cobraments que s’havien d’efectuar a partir del dia 20/03/2020 sota aquestes modalitats de pagament queden ajornats fins el dia 30/04/2020. 
  • Inspecció i procediment sancionador. Es suspèn tots els procediments d'inspecció i sancionadors de tot tipus, inclosos els de trànsit i convivència, en virtut del Reial decret pel qual es va declarar l'Estat d'Alarma. La seva tramitació es reprendrà quan s'aixequi dita suspensió.
  • Atenció Ciutadania i Ajuntament. Les oficines d’atenció al ciutadà romandran tancades però es manté l’atenció telefònica i per correu electrònic. Tots els serveis telemàtics operen de forma normal.

Els canals d’atenció no presencials disponibles són els següents:

Correu electrònic d’atenció al ciutadà: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

Seu electrònica de BASE: www.base.cat

Telèfon d’atenció a l’usuari: 977 253 400

Llegir 5223 vegades
Divendres, 20 Març 2020 12:27
Més en aquesta categoria: « Seguim... Ban »